Lidt historie


Firmaet TRYK PÅ TØJ blev grundlagt af Jens Arne Christiansen (JAC) tilbage i 1996. Inden da havde JAC tilbragt en årrække som socialrådgiver med tilknytning til Frederiksborg Amt. Opgaverne her bestod i at hjælpe unge mennesker med en "skæv start" ud på arbejdsmarkedet i form af lærepladser etc.

En drøm om at rejse i verden kombineret med ønsket om at dyrke familien gjorde, at familien i 1995 pakkede en gammel autocamper og i et helt år rejste rundt i Østeuropa og Nordafrika.

Hjemvendt fra rejsen, måtte JAC erkende at han ikke så sig selv i et traditionelt 8.00 – 16.00 job. Dels fordi han altid havde arbejdet i en fleksibel arbejdsdag, hvor han selv tilrettelagde opgaver og løsninger, og dels fordi kravet om menneskelige værdier og udfordringer i arbejdet langt overskyggede det forhold et traditionelt arbejde kunne give.
 
Altså - at starte egen virksomhed var nødvendigt. For her kunne der skabes et rum, hvor der var plads til børn, kreativitet, og de gode tanker.

Springet fra socialrådgiver til selvstændig var egentligt ikke så stort for det var stadig et spørgsmål om at have mange bolde i luften på samme tid og om at sætte menneskelige kvaliteter i højsædet i sit arbejde. Både i relationen til kunder og leverandører, hvor tillid og gensidig respekt er afgørende.

At Jens Arne samtidig havde en god evne til at rådgive kunder om profilbeklædning og markedsføring gjorde, at TRYK PÅ TØJ voksede til det, firmaet er idag.

I dag løser firmaet stort set alle opgaver inden for sit felt, og ser sig selv som et manøvredygtigt og prisbilligt alternativ, til de noget større kollegaer i branchen.

TRYK PÅ TØJ forbliver et mindre familiefirma, for det er først og fremmest et "con amore" projekt. Der arbejdes med hjertet, og måske netop derfor hører vi ofte, at vores service er i top. Vi "løber langt på literen" og vi tilstræber altid at yde det bedste m.h.t. det tøj, vi leverer (tryk og broderi) samt i den personlige service.

Om du er ny eller eksisterende kunde – du er velkommen.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
© Design-Line DanmarkLicensed by TRYK PÅ TØJ V.5.4-19-1670367 
Forside Kontakt os Vores historie Økologiske T-shirts Det siger vores kunder T-SHIRTS  T-Time  Til damer  HerreT-shirts/unisex  Langærmede   Til børn  Til sport  Økologisk/bio   SWEATSHIRTS Klassisk sweatshirt  Børnesweatshirts  Andre sweatshirts  HÆTTETRØJER/HOODIES Hættetrøjer/hoodies  Børnehættetrøjer/hoodies  POLOSHIRTS Dame-poloshirts  Herre-poloshirts  Poloshirts til sport  Børne-poloshirts  Økologiske poloshirts  Kampagne-poloshirts  Langærmede poloshirt  LØBETØJ  LøbeT-shirts - kort ærmer  Løbetrøjer - langt ærme  Løbetoppe uden ærmer  Løbejakker  Løbetights og løbeshorts  Løbedragter  Løbetøj, der matcher  Geyser til herrer  Geyser til kvinder  Løbetøj til børn  FODBOLDTØJ/BOLDSPIL Fodboldtrøjer  Fodboldshorts  CYKELTØJ Trøjer og bluser  Cykelbukser  Tilbehør  GYMNASTIK, FITNESS Hoodies  T-shirts og bluser  Toppe  Dragter og jakker  Pants og shorts  Vintage serie  Tilbehør  STUDIETURSTRØJER Hættesweatshirts / hoodies  Hættecardigan  Foret hættetrøje   Worker cardigan  Cardigan kontrast  Klassisk sweatshirt  T-time T-shirts  Flag T-shirt  Jumpsuit a la one piece  Vintage hoodie  ARBEJDSTØJ Arbejdsskjorter  Arbejdsbukser  ArbejdsT-shirts  Arbejdspoloshirts  Arbejdssweatshirts  Arbejdsjakker/veste  Arbejdsreflekstøj  JAKKER, VESTE, SOFTSHELL Jakker  Veste  Soft shell  REGNTØJ SKJORTER Herrer - kort ærme  Herrer - langt ærme  Damer - kort ærme  Damer - langt ærmer  FLEECE Fleece  STRIK OG WINDBREAKERS Strik  Windbreakers  CAPS/HUER/HATTE KASKETTER/CAPS  Huer  TØJ TIL BØRN T-shirts  Sweatshirts  Jakker  Poloshirts  Regnjakker  Træningsdragter  Shorts og tights  Jumpsuits  Reflekstøj  Løbetøj  Baby  REFLEKSTØJ Veste  Trøjer  Diverse  JUMPSUITS i one piece FORKLÆDER REKLAMEARTIKLER BANNERE TASKER/MULEPOSER Muleposer  Sportstasker  Indkøb/weekend  BALLONER CISVTØJ T-shirts  Hættetrøjer  Hættetrøjer m. lynlås  Joggingsæt  Joggingbukser  Forklæder  Logobank  Produktinformation Noget om broderi  T-shirts  Sweatshirts, hoodies, hættetrøjer  Vilkår ved køb Persondata  CMS "TORNADO" © Design-Line Danmark