Produktinformation - T-shirts


T-shirts

T-shirts På vores domæner www.trykpåtøj.dk og www.trykpaatoej.dk kan du købe T-shirts i mange forskellige modeller og snit. T-shirts med rund hals, T-shirts med V-hals, T-shirts med bådhals, tight T-shirt, T-shirt med brystlomme, T-shirt med rullekrave, T-shirts med korte ærmer, T-shirts med lange ærmer og T-shirts uden ærmer.

Vi praler af at sælge verdens bedste T-shirt T-time, den kan vaskes i det uendelige og T-shirten, der er forkrympet har den fordel, at den holder faconen vask efter vask - den er en gang vasket så tilpas hårdt, at den ikke i vores almindelige vask forandrer sig. Der er ikke noget ved T-shirts, der ikke kan holde faconen. T-time er en kraftig og stærk T-shirt, der matcher selv de allerstørste krav til T-shirt og ikke er til at slide op.

Køb af T-shirts – Når du skal købe T-shirts, så kan du være opmærksom på flere forskellige ting. En ting er, om t-shirten er forkrympet som nævnt ovenfor. Er den det, så er det en garanti for at den ikke forandrer sig og sømmene drejer rundt om dig, når den er vasket en gang. Skulle T-shirten ikke være forkrympet, så er der en anden ting, som du kan være opmærksom på. Og det er gramvægten. I de fleste af vores T-shirts, så vil gramvægten være nævnt. Lav gramvægt er en let T-shirt og høj gramvægt er en kraftigere T-shirt. En let T-shirt kan være dejlig om sommeren og behøver ikke at bliver dårlig i vask – den krøller måske lidt mere og holder sig ikke lige så godt som T-shirts i høj gramvægt. En T-shirt i høj gramvægt er god til kontinuerlig brug og kan oftes vaskes igen og igen uden at forandre sig. Gramvægten på T-shirts varierer som regel mellem ca. 140 g og 220 g. En sidste ting som også kan indikere overfor dig, hvordan holdbarheden og slidstyrken er på T-shirten er blandingforholdet. Er T-shirten 100% bomuld og er forkrympet, så har den en fantastisk holdbarhed også i farven – er den derimod ikke forkrympet, så vil der over tid være en lille forandring i farven – især på de mørkt farvede T-shirts. Er den T-shirt, som du falder for i en blanding af polyester og bomuld (det er oftest blanding af disse to materialer), så er den meget slidstærk og T-shirten egner sig godt til arbejdsbrug og daglig vask. T-shirts med elastan er elastiske og denne elasticitet er generelt meget holdbar.

Tryk på T-shirts – Det kan lade sig gøre at trykke på alle slags T-shirts. Dog kan man sige, at T-shirts med høj eller højere gramvægt giver det bedste resultat. En let T-shirt med lav gramvægt vil ofte krølle efter vask og dermed vil dit tryk ikke fremstå lige så flot som på en T-shirt i en lidt bedre kvalitet. Men alt efter hvad du skal bruge T-shirten til så kan alt lade sig gøre. Til T-shirts i stærke farver, og hvor du ønsker et kontrastfarvet tryk på, så kan det være nødvendigt at trykket et såkaldt backup under dit tryk – og det er simpelthen for at T-shirtens stærke farve ikke skal skinne igennem trykket.

Rådgivning– Vi har handlet med T-shirts i næsten 20 år og har stor erfaring i hvad der er muligt og hvad der er lidt mindre muligt – så vi sikrer det optimale resultat på netop den T-shirt, som du vælger. Vi rådgiver om køb af T-shirts hver dag og glæder os til at hjælpe dig også.
© Design-Line DanmarkLicensed by TRYK PÅ TØJ V.5.4-22-1670376 
Forside Kontakt os Vores historie Økologiske T-shirts Det siger vores kunder T-SHIRTS  T-Time  Til damer  HerreT-shirts/unisex  Langærmede   Til børn  Til sport  Økologisk/bio   SWEATSHIRTS Klassisk sweatshirt  Børnesweatshirts  Andre sweatshirts  HÆTTETRØJER/HOODIES Hættetrøjer/hoodies  Børnehættetrøjer/hoodies  POLOSHIRTS Dame-poloshirts  Herre-poloshirts  Poloshirts til sport  Børne-poloshirts  Økologiske poloshirts  Kampagne-poloshirts  Langærmede poloshirt  LØBETØJ  LøbeT-shirts - kort ærmer  Løbetrøjer - langt ærme  Løbetoppe uden ærmer  Løbejakker  Løbetights og løbeshorts  Løbedragter  Løbetøj, der matcher  Geyser til herrer  Geyser til kvinder  Løbetøj til børn  FODBOLDTØJ/BOLDSPIL Fodboldtrøjer  Fodboldshorts  CYKELTØJ Trøjer og bluser  Cykelbukser  Tilbehør  GYMNASTIK, FITNESS Hoodies  T-shirts og bluser  Toppe  Dragter og jakker  Pants og shorts  Vintage serie  Tilbehør  STUDIETURSTRØJER Hættesweatshirts / hoodies  Hættecardigan  Foret hættetrøje   Worker cardigan  Cardigan kontrast  Klassisk sweatshirt  T-time T-shirts  Flag T-shirt  Jumpsuit a la one piece  Vintage hoodie  ARBEJDSTØJ Arbejdsskjorter  Arbejdsbukser  ArbejdsT-shirts  Arbejdspoloshirts  Arbejdssweatshirts  Arbejdsjakker/veste  Arbejdsreflekstøj  JAKKER, VESTE, SOFTSHELL Jakker  Veste  Soft shell  REGNTØJ SKJORTER Herrer - kort ærme  Herrer - langt ærme  Damer - kort ærme  Damer - langt ærmer  FLEECE Fleece  STRIK OG WINDBREAKERS Strik  Windbreakers  CAPS/HUER/HATTE KASKETTER/CAPS  Huer  TØJ TIL BØRN T-shirts  Sweatshirts  Jakker  Poloshirts  Regnjakker  Træningsdragter  Shorts og tights  Jumpsuits  Reflekstøj  Løbetøj  Baby  REFLEKSTØJ Veste  Trøjer  Diverse  JUMPSUITS i one piece FORKLÆDER REKLAMEARTIKLER BANNERE TASKER/MULEPOSER Muleposer  Sportstasker  Indkøb/weekend  BALLONER CISVTØJ T-shirts  Hættetrøjer  Hættetrøjer m. lynlås  Joggingsæt  Joggingbukser  Forklæder  Logobank  Produktinformation Noget om broderi  T-shirts  Sweatshirts, hoodies, hættetrøjer  Vilkår ved køb Persondata  CMS "TORNADO" © Design-Line Danmark