Produktinformation om sweatshirts, hoodies, hættetrøjer
Sweatshirts, hoodies og hættetrøjer, hættecardigan, hættesweatshirts
Kært barn har mange navne. På vores domæner www.trykpåtøj.dk og www.trykpaatoej.dk kan du købe sweatshirts i mange forskellige modeller og snit: Sweatshirts med rund hals, tight sweatshirts, sweatshirts uden  ærmer, sweatshirts og hættecardigans med lynlås, sweatshirts og hoodies med hætte til både børn og voksen. De forskellige modeller findes i mange variationer - med foer, med børstet inderside, som windbreaker eller i en let kvalitet blot som overtrækstrøje. 

Vi har valgt et sortiment af sweatshirts, hoodies og hættetrøjer ud, som er af god kvalitet, der kan vaskes i det uendelige. Sweatshirt, der er forkrympet har den fordel, at den holder faconen vask efter vask - den er en gang vasket så tilpas hårdt, at den ikke i vores almindelige vask forandrer sig. Der er ikke noget ved sweatshirts, hoodies og hættetrøjer, der ikke kan holde faconen. Vores sweatshirts, hoodies og hættetrøjer er kraftige og stærke trøjer, der matcher selv de allerstørste krav til 2. lags trøjer og som er svære at slide op.

Køb af sweatshirts, hoodies og hættetrøjer
Når du skal købe sweatshirts, så kan du være opmærksom på flere forskellige ting. En ting er, om sweatshirtenf forkrympet som nævnt ovenfor. Er den det, så er det en garanti for at den ikke forandrer sig og sømmene drejer rundt om dig, når den er vasket en gang. Skulle hoodien, eller hættetrøjen ikke være forkrympet, så er der en anden ting, som du kan være opmærksom på. Og det er gramvægten. I de fleste af vores T-shirts, så vil gramvægten være nævnt. Lav gramvægt er en let sweatshirt og høj gramvægt er en kraftigere trøje. En let sweatshirt kan være dejlig om foråret og behøver ikke at bliver dårlig i vask – den krøller måske lidt mere og holder sig ikke lige så godt som sweatshirt i højere gramvægt. Men det der nok er det væsentligste at orientere sig om, når du skal handle sweatshirts, hoodies eller hættetrøjer og det, der kan indikere overfor dig, hvordan holdbarheden og slidstyrken er på sweatshirten er blandingforholdet. Er hoodien 100% bomuld og er forkrympet, så har den en fantastisk holdbarhed også i farven – er den derimod ikke forkrympet, så vil der over tid være en lille forandring i farven – især på de mørkt farvede sweatshirts. Er den sweatshirt, som du falder for i en blanding af polyester og bomuld (det er oftest blanding af disse to materialer), så er den meget slidstærk og sweatshirten egner sig godt til arbejdsbrug og daglig vask. 
Tryk på hættetrøjer, hoodies hættecardigan og sweatashirts
Det kan lade sig gøre at trykke på alle slags sweatshirts, hoodies og hættetrøjer. Dog kan man sige, at T-shirts med høj eller højere gramvægt giver det bedste resultat. En let T-shirt med lav gramvægt vil ofte krølle efter vask og dermed vil dit tryk ikke fremstå lige så flot som på en sweatshirt i en lidt bedre kvalitet. Men alt efter hvad du skal bruge sweatshirten til, så kan alt i  princippet lade sig gøre. Til hættetrøjer i stærke farver, og hvor du ønsker et kontrastfarvet tryk på, så kan det være nødvendigt at trykket et såkaldt backup under dit tryk – og det er simpelthen for at T-shirtens stærke farve ikke skal skinne igennem trykket.
Rådgivning
Vi har handlet med hættetrøjer, hoodies og sweatshirts i mere end 20 år og har stor erfaring i hvad der er muligt, og hvad der er lidt mindre muligt – så vi sikrer det optimale resultat på netop den trøje, som du vælger. Vi rådgiver om køb af sweatshirts hver dag og glæder os til at hjælpe dig også.


 
 © Design-Line DanmarkLicensed by TRYK PÅ TØJ V.5.4-8-1671478 
Forside Kontakt os Vores historie Økologiske T-shirts Det siger vores kunder T-SHIRTS  T-Time  Til damer  HerreT-shirts/unisex  Langærmede   Til børn  Til sport  Økologisk/bio   SWEATSHIRTS Klassisk sweatshirt  Børnesweatshirts  Andre sweatshirts  HÆTTETRØJER/HOODIES Hættetrøjer/hoodies  Børnehættetrøjer/hoodies  POLOSHIRTS Dame-poloshirts  Herre-poloshirts  Poloshirts til sport  Børne-poloshirts  Økologiske poloshirts  Kampagne-poloshirts  Langærmede poloshirt  LØBETØJ  LøbeT-shirts - kort ærmer  Løbetrøjer - langt ærme  Løbetoppe uden ærmer  Løbejakker  Løbetights og løbeshorts  Løbedragter  Løbetøj, der matcher  Geyser til herrer  Geyser til kvinder  Løbetøj til børn  FODBOLDTØJ/BOLDSPIL Fodboldtrøjer  Fodboldshorts  CYKELTØJ Trøjer og bluser  Cykelbukser  Tilbehør  GYMNASTIK, FITNESS Hoodies  T-shirts og bluser  Toppe  Dragter og jakker  Pants og shorts  Vintage serie  Tilbehør  STUDIETURSTRØJER Hættesweatshirts / hoodies  Hættecardigan  Foret hættetrøje   Worker cardigan  Cardigan kontrast  Klassisk sweatshirt  T-time T-shirts  Flag T-shirt  Jumpsuit a la one piece  Vintage hoodie  ARBEJDSTØJ Arbejdsskjorter  Arbejdsbukser  ArbejdsT-shirts  Arbejdspoloshirts  Arbejdssweatshirts  Arbejdsjakker/veste  Arbejdsreflekstøj  JAKKER, VESTE, SOFTSHELL Jakker  Veste  Soft shell  REGNTØJ SKJORTER Herrer - kort ærme  Herrer - langt ærme  Damer - kort ærme  Damer - langt ærmer  FLEECE Fleece  STRIK OG WINDBREAKERS Strik  Windbreakers  CAPS/HUER/HATTE KASKETTER/CAPS  Huer  TØJ TIL BØRN T-shirts  Sweatshirts  Jakker  Poloshirts  Regnjakker  Træningsdragter  Shorts og tights  Jumpsuits  Reflekstøj  Løbetøj  Baby  REFLEKSTØJ Veste  Trøjer  Diverse  JUMPSUITS i one piece FORKLÆDER REKLAMEARTIKLER BANNERE TASKER/MULEPOSER Muleposer  Sportstasker  Indkøb/weekend  BALLONER CISVTØJ T-shirts  Hættetrøjer  Hættetrøjer m. lynlås  Joggingsæt  Joggingbukser  Forklæder  Logobank  Produktinformation Noget om broderi  T-shirts  Sweatshirts, hoodies, hættetrøjer  Vilkår ved køb Persondata  CMS "TORNADO" © Design-Line Danmark